Kotona Asuen Seniorihoiva | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Kotona Asuen Seniorihoiva

Olet täällä

Autamme sinua huolehtimaan ikäihmisestä elämässäsi.

Suomessa on jo 1,1 miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä. Valtaosa heistä haluaa asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kotona Asuen Seniorihoiva auttaa heitä tarjoamalla ei-sairaanhoidollista hoivapalvelua.

Nämä senioreiden kotona tapahtuvat kotihoidon hoivapalvelut sisältävät apua ja tukea ruoanvalmistukseen, pyykkihuoltoon, kevyeen kodinhoitoon, henkilökohtaiseen hoivaan, lääkemuistuttamisiin, lääkärikäynteihin ja muihin asioilla käynteihin sekä dementia- ja Alzheimer-hoivaan. Näin ikäihmiset voivat jatkaa turvallisesti itsenäistä kotona asumistaan.

Hoivapalvelu täydentää kunnallisia palveluita

Kotona Asuen Seniorihoiva tekee yhteistyötä kunnallisten palveluntarjoajien, kuten kotihoidon kanssa. Samalla asiakkaalla voi käydä esimerkiksi aamupäivällä kunnallinen sairaanhoitaja tai lähihoitaja ja iltapäivällä yksityinen hoivanantaja. Niissä tapauksissa, joissa ikäihminen tarvitsee hoidollista palvelua, ohjaamme hänet hoidollisten palveluiden pariin.

Laadukasta toimintaa yli 10v. ajan

Olemme suomalainen yritys; yritys on perustettu vuonna 2008 ja palvelutoimintamme aloitimme vuoden 2009 alussa. Riippumatta siitä, missä ikäihminen asuu, kotonaan, vanhainkodissa tai vaikkapa hoitokodissa, Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa vuosittain kymmeniä tuhansia tunteja erilaisia hoivapalveluita ikäihmisen kotiin.

Missionamme on kohentaa ikäihmisten elämää olemalla luotettu palveluntuottaja seuranpidossa ja kotihoivassa.

 

Lue lisää historiastamme.

Tutustu hoivapalveluihimme.

Olemme olleet tyytyväisiä hoivanantajaamme. Hän saa paljon aikaiseksi yhden päivän aikana: eilen sulatettiin pakastinkin toiveitteni mukaisesti. Tuntuu myös siltä, että mieheni on aina tosi pirteällä mielellä, kun hän on ollut täällä. Jatketaan vain samaan malliin.
Asiakkaan vaimo, Espoo