Ole joulupukkina seniorille | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Ole joulupukkina seniorille

Olet täällä

Yksinäisyys on arkea monelle ikäihmiselle ja joulun aikaan yksinäisyyden kokemus korostuu. Vuosittainen Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja muistuttaa kohtaamisen tärkeydestä ja kannustaa piristämään vanhuksia joulukukkalahjoituksella.

Kotona Asuen Seniorihoiva tuo jouluiloa yksinäisille vanhuksille jo kymmenettä kertaa: vuosien varrella olemme välittäneet kymmeniä tuhansia kukkalahjoja senioreille. Joulukukka tuntemattomalta on monelle vanhukselle joulun tähtihetki, kodin piristys ja harvinainen kontakti toiseen ihmiseen. 

Kampanjaan osallistuvat Kotona Asuen Seniorihoivan kanssa yhteistyössä kaupunkien kotihoidot, vanhuspalvelut ja järjestöt Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Päijät-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Tahot ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi yksinäisiä ja vähävaraisia vanhuksia, jotka erityisesti ilahtuvat siitä, että joku muistaa.

Kampanjaan voi osallistua ostamalla lahjoituskukan kampanjaan osallistuvasta kukkaliikkeestä. Kukan voi valita oman mieltymyksen mukaan, mutta hyasintteja ja leikkokukkia tulisi välttää mahdollisten allergioiden vuoksi. Lahjan antaja voi kirjoittaa korttiin oman tervehdyksensä, joka tuo saajalle tärkeän tunteen siitä, että joku ajattelee juuri häntä. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät tuntemattomina.

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja on käynnissä välillä 18.11.–18.12.2019.


Haluatko lahjoittaa? Toimi näin.

Voit ilahduttaa yksinäistä senioria toimimalla seuraavasti:

 1. Etsi lähin kampanjakukkaliike ja mene käymään liikkeessä 18.11.–18.12.2019 välisenä aikana.
   
 2. Valitse joulupuusta kortti ja kirjoita oma joulutervehdyksesi lahjansaajalle.
   
 3. Valitse mieleisesi joulukukka, jonka haluat lahjoittaa.
   
 4. Maksa valitsemasi joulukukka ja jätä nimilappu/kortti liikkeen myyjälle. 
   
 5. Kotona Asuen Seniorihoiva ja kukkaliikkeet toimittavat joulukukat yhteistyötahoille, jotka toimittavat kukat vastaanottajilleen viimeistään jouluviikolla.
   

Kymmeniä tuhansia joulukukkia lahjoitettu yksinäisille senioreille

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanjaa on toteutettu vuodesta 2010 lähtien. Vuosien saatossa joulukukkalahjoituksia on jaettu kymmenille tuhansille yksinäisille vanhuksille. Viime vuonna Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja välitti 7250 kukkatervehdystä senioreille joulunalla. 

Kaunis kiitos kaikille osapuolille!

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuville lahjoittajille, kotihoidoille, vanhuspalveluille, järjestöille ja kukkaliikkeille antamastanne panoksesta!


Mikäli läheisenne kaipaa tukea kotiin, Kotona Asuen Seniorihoivan palvelumme kantaa kaikkina aikoina - sekä arkena että pyhinä - ja olemme läsnä, kun ikäihminen tarvitsee apua, tukea tai seuraa omaan kotiin. Voit lukea lisää Kotona Asuen Seniorihoivan tarjoamista hoivapalveluista.

Minun oli soitettava, koska olen liikuttunut siitä, miten vaimoni on muuttunut puheliaammaksi ja on aivan kuin eri ihminen oltuaan nyt vajaan viikon teidän hoidossanne. Olen todella tyytyväinen, että teimme tämän ratkaisun.
Markku, Helsinki