Ole joulupukkina seniorille | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Ole joulupukkina seniorille

Olet täällä

Yksinäisyys on arkea monelle ikäihmiselle. Tutkimusten mukaan jopa joka kolmas vanhus kokee yksinäisyyttä. Korona-aika on pahentanut tilannetta entisestään ja suurella joukolla ikäihmisiä sosiaaliset verkostot ovat pienentyneet merkittävästi sekä tunne yksinäisyydestä vahvistunut. Joulun aikaan yksinäisyyden kokemus korostuu vieläkin enemmän. Vuosittainen Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanjan tavoitteena on tarttua tähän haasteeseen. Kampanjassa kuka tahansa voi ilahduttaa yksinäisiä vanhuksia joulukukalla ja tuoda ikäihmisille kokemuksen arvostuksesta ja välittämisestä.

Kotona Asuen Seniorihoiva tuo jouluiloa yksinäisille vanhuksille jo yhdettätoista kertaa: vuosien varrella olemme välittäneet kymmeniä tuhansia kukkalahjoja senioreille. Joulukukka tuntemattomalta on monelle vanhukselle joulun tähtihetki, kodin piristys ja harvinainen kontakti toiseen ihmiseen. 

Kampanjaan osallistuvat Kotona Asuen Seniorihoivan kanssa yhteistyössä kaupunkien kotihoidot, vanhuspalvelut ja järjestöt Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla sekä Kotkan ja Oulun alueella. Tahot ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi yksinäisiä vanhuksia, jotka erityisesti ilahtuvat siitä, että joku muistaa.

Kampanjaan voi osallistua ostamalla lahjoituskukan kampanjaan osallistuvasta kukkaliikkeestä. Kukan voi valita oman mieltymyksen mukaan, mutta hyasintteja ja leikkokukkia tulisi välttää mahdollisten allergioiden vuoksi. Lahjan antaja voi kirjoittaa korttiin oman tervehdyksensä, joka tuo saajalle tärkeän tunteen siitä, että joku ajattelee juuri häntä. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät tuntemattomina.

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja on käynnissä välillä 16.11.–17.12.2020.

Lue tiedote kampanjasta täältä.

 


Haluatko lahjoittaa? Toimi näin.

Voit ilahduttaa yksinäistä senioria toimimalla seuraavasti:

 1. Etsi lähin kampanjakukkaliike ja mene käymään liikkeessä (tai tarkista verkkokauppa mahdollisuus) 16.11.–17.12.2020 välisenä aikana.
   
 2. Valitse joulupuusta kortti ja kirjoita oma joulutervehdyksesi lahjansaajalle.
   
 3. Valitse mieleisesi joulukukka, jonka haluat lahjoittaa.
   
 4. Maksa valitsemasi joulukukka ja jätä nimilappu/kortti liikkeen myyjälle. 
   
 5. Kotona Asuen Seniorihoiva ja kukkaliikkeet toimittavat joulukukat yhteistyötahoille, jotka toimittavat kukat vastaanottajilleen viimeistään jouluviikolla.
   

Tuhansia joulukukkia lahjoitettu senioreille

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanjaa on toteutettu vuodesta 2010 lähtien. Vuosien saatossa joulukukkalahjoituksia on jaettu kymmenille tuhansille yksinäisille vanhuksille. Viime vuonna Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja välitti yli 8000 kukkatervehdystä senioreille joulunalla. 

Kaunis kiitos kaikille osallistujille!

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuville lahjoittajille, kotihoidoille, vanhuspalveluille, järjestöille ja kukkaliikkeille kampanjaan osallistumisesta!


Mikäli läheisenne kaipaa tukea kotiin, Kotona Asuen Seniorihoivan palvelumme kantaa kaikkina aikoina - sekä arkena että pyhinä - ja olemme läsnä, kun ikäihminen tarvitsee apua, tukea tai seuraa omaan kotiin. Voit lukea lisää Kotona Asuen Seniorihoivan tarjoamista hoivapalveluista.

Me olemme todella tyytyväisiä – äiti kertoi, että hän voi turvallisin mielin nukkua, kun hän tietää, että Eppi tulee.
Kirsti, Helsinki