Historia | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Historia

Olet täällä

Halusimme perustaa yrityksen, jonka arvot kohtaisivat ikäihmisten tarpeet ja jonka toiminta olisi myös yhteiskunnallisesti tärkeää.

Synty

Omaiset kaipasivat tukea ja varmuutta vanhempiensa hyvinvoinnista ja ikäihmiset halusivat päästä kesämökilleen tai suosikkikylpyläänsä puhumattakaan saada tukea päivittäisiin arjen askareisiin. Tästä lähtökohdasta Kotona Asuen Seniorihoiva sai alkunsa yli kymmenen vuotta sitten. 

Yritys oli poikkeuksellinen alalla. Useat alan yritykset tarjosivat joko hoidollista palvelua tai siivousta ja samalla kotipalvelua muun muassa ikäihmisille. Kotona Asuen Seniorihoiva tarjosi puhtaasti ei-sairaanhoidollista hoivapalvelua senioreille kotiin. Yhtiö uskoi, että tarvetta on ja panostamalla yksilölliseen laatuun voitaisiin voittaa asiakkaat mukaan. Yhtiön missiona oli olla luotettu hoivan lähde senioreille. 

Alkutaival 

Tämä osoittautuikin menestykseksi. Yhtiö sai asiakkaakseen yksittäisiä perheitä ja ikäihmisiä, jotka arvostivat yksilöllistä ja joustavaa palvelua. Vaikka monella asiakkaalla kävi esimerkiksi julkinen kotihoito auttamassa erityisesti hoidollisissa asioissa, niin Asiakkaat kokivat, että Kotona Asuen Seniorihoivan kaltainen palvelu tarjosi juuri heille itselleen yksilöllistä ja hänelle sopivaa joustavaa palvelua hänen omaan kotiinsa. Tämän palvelun avulla monet asiakkaat pystyivät asumaan mielekkäästi, oman elämänlaatunsa ylläpitäen ja oman itsenäisyytensä säilyttäen omassa kodissaan niin pitkään kuin se oli mahdollista. 

Ensimmäisten vuosien aikana yritys rakensi koko asiakaskuntansa ainoastaan omalla rahalla maksavilla asiakkailla. Jo muutamassa vuodessa yritys saavutti tason haastaen monta vuosien aikana vakiintunutta toimijaa. Sittemmin itsemaksavien asiakkaiden lisäksi myös kunnallinen palvelu on tullut merkittäväksi työllistäjäksi.

Nämä ovat esimerkkejä yhtiön alkuvuosina saavuttamasta kiinnostuksesta. 

 

Missio 

Tänä päivänä Kotona Asuen Seniorihoiva kohentaa ikäihmisten elämää. 

Visio 

Kotona Asuen Seniorihoiva haluaa olla puolestapuhuja ikäihmiselle. Laitoksen sijaan ikäihminen voisi asua turvallisesti, mielekkäästi ja haluamallaan tavalla kotona. Nykyään, maailma kulkee hurjaa vauhtia eteenpäin ja sen kelkasta voi kuka tahansa koeta tippuvansa. Ikäihmisellä tulisi yksinäisyydentunteen sijaan olla halutessaan mahdollisuus kokea sosiaalisuutta ja laadukkaita vuorovaikutussuhteita. Yhtiö haluaa omalla työllään mahdollistaa sen, että ’ikääntymisen kasvot’ muuttuvat ja kukin ikäihminen voi olla aktiivinen yhteiskunnan jäsen säilyttäen itsenäisyytensä ja haluamansa elämänlaadun.

Olemme tosi tyytyväisiä hoivanantajaamme, hän on niin iloinen ja häneen voimme luottaa.
Asiakkaan vaimo, Helsinki