Historia | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Historia

Olet täällä

Halusimme perustaa yrityksen, jonka arvot kohtaisivat ikäihmisten tarpeet ja jonka toiminta olisi myös yhteiskunnallisesti tärkeää.

Synty

 

Omaiset kaipasivat tukea ja varmuutta vanhempiensa hyvinvoinnista ja ikäihmiset halusivat päästä kesämökilleen tai suosikkikylpyläänsä puhumattakaan saada tukea päivittäisiin arjen askareisiin. Tästä lähtökohdasta Kotona Asuen Seniorihoiva sai alkunsa yli kymmenen vuotta sitten. 

 

Yritys oli poikkeuksellinen alalla. Useat alan yritykset tarjosivat joko hoidollista palvelua tai siivousta ja samalla kotipalvelua muun muassa ikäihmisille. Kotona Asuen Seniorihoiva tarjosi puhtaasti ei-sairaanhoidollista hoivapalvelua senioreille kotiin. Yhtiö uskoi, että tarvetta on ja panostamalla yksilölliseen laatuun voitaisiin voittaa asiakkaat mukaan. Yhtiön missiona oli olla luotettu hoivan lähde senioreille. 

 

 

Alkutaival 

 

Tämä osoittautuikin menestykseksi. Yhtiöstä ja sen asiakkaista uutisoitiin lukuisissa medioissa vuosien varrella. Sadat mediajulkaisut keskittyivät pääasiassa paikallislehtiin mutta myös suuret sanomalehdet, televisiossa pääuutiskanavat ja ajankohtaisohjelmat tekivät juttuja, valtakunnalliset radiokanavat, kuten myös kaupalliset mediat, aikakauslehdet tai muut mediat tekivät isojakin artikkeleita. Nämä ovat esimerkkejä yhtiön alkuvuosina saavuttamasta kiinnostuksesta. 

 

Ensimmäisten vuosien aikana yritys rakensi koko asiakaskuntansa ainoastaan omalla rahalla maksavilla asiakkailla. Jo muutamassa vuodessa yritys saavutti tason haastaen monta vuosien aikana vakiintunutta toimijaa. Sittemmin itsemaksavien asiakkaiden lisäksi myös kunnallinen palvelu on tullut merkittäväksi työllistäjäksi. 

 

 

Missio 

 

Tänä päivänä Kotona Asuen Seniorihoiva kohentaa ikäihmisten elämää. 

 

 

Visio 

 

Kotona Asuen Seniorihoiva haluaa olla puolestapuhuja ikäihmiselle. Laitoksen sijaan ikäihminen voisi asua turvallisesti, mielekkäästi ja haluamallaan tavalla kotona. Nykyään, maailma kulkee hurjaa vauhtia eteenpäin ja sen kelkasta voi kuka tahansa koeta tippuvansa. Ikäihmisellä, koetun yksinäisyyden sijaan tulisi olla vuorovaikutus, kullakin haluamallaan tavalla. Yhtiö haluaa omalla työllään mahdollistaa sen, että ’ikääntymisen kasvot’ muuttuvat ja kukin ikäihminen voi olla aktiivinen yhteiskunnan jäsen säilyttäen itsenäisyytensä ja haluamansa elämänlaadun.

Me olemme todella tyytyväisiä – äiti kertoi, että hän voi turvallisin mielin nukkua, kun hän tietää, että Eppi tulee.
Kirsti, Helsinki