Perusta hoiva-alan yritys | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu

Perusta hoiva-alan yritys

Olet täällä

Harkitsetko hoiva-alan yrityksen perustamista? Franchising tarjoaa hyvän mallin ja parhaat käytännöt alalle siirtymiseen. Hoiva-ala on tulevaisuuden ala, sillä Suomessa senioreiden määrä kasvaa tulevaisuudessa merkittävästi.

Ala kehittyy, joten nyt on hyvä mahdollisuus tulla mukaan kasvavalle markkinalle. Kokosimme muutamia vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita monet pohtivat harkitsessaan yrittäjyyttä hoiva-alalla. Toivottavasti saat niistä apua päätöksentekoosi. 

Miksi hoiva-ala?

Valtaosa ikäihmisistä haluaa asua omassa kodissaan enemmin kuin muuttaa hoivalaitokseen. Suomessa sosiaali- ja terveysministeriön tavoitteena on, että 92 % suomalaisista asuisi omassa kodissaan. Yli 85-vuotiaiden määrä kasvaa vauhdilla ja on arvioitu, että yli kolminkertaistuu vuosien 2010 ja 2035 välillä. Tämä ryhmä ikäihmisiä, etsii pitkäaikaishoivaa, terveydenhoitoa, hoivakoteja ja palvelutaloja sekä kotihoivapalveluita enemmän kuin mikään ikäpolvi heitä ennen. Valtiovallalla ja vapaaehtoisjärjestöillä on olemassa vahva tahtotila mahdollistaa ikäihmisten asuminen omissa kodeissaan niin pitkään kuin mahdollista sekä siihen, että sen miten hoivaa tänä päivänä tarjotaan, on muututtava.

 

Kuinka menestyvä franchising-ketju Kotona Asuen Seniorihoiva on?

Kotona Asuen Seniorihoiva toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla sekä Lahden ja Tampereen seuduilla, Oulun ja Kotkan alueella. Palveluita on tarjottu jo yli kymmenen vuoden ajan ja vuosittain palvelutunteja kertyy kymmenia tuhansia.

 


Haluaisitko käynnistää oman Kotona Asuen Seniorihoiva -palvelutoiminnan alueellasi?

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! 

 

Me olemme todella tyytyväisiä – äiti kertoi, että hän voi turvallisin mielin nukkua, kun hän tietää, että Eppi tulee.
Kirsti, Helsinki