Hoiva-alan työ | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Hoiva-alan työ

Olet täällä

Työ hoiva-alalla on haastavaa mutta palkitsevaa. Hoivanantajan vastuulla on mahdollistaa seniorin mielekäs ja turvallinen arki, jotta ikäihminen voisi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Hoivanantajan työ tapahtuu pääsääntöisesti aina asiakkaan kotona. Hoivatyö toteutetaan asiakkuuden laajuudesta riippuen joko itsenäisesti tai muutaman hengen hoivatiimin kanssa. Hoivanantaja perehdytetään uuteen asiakkaaseen ja hänellä on aina taustallaan toimiston vahva tuki ja osaaminen.

Hoiva-alan työssä voi kohdata erilaisia haasteita, kuten senioreiden liikkumisvaikeudet tai muistisairauksien tuomat käytösmuutokset. Tämän vuoksi koulutamme hoivanantajiamme säännöllisesti ja tarjoamme hoivanantajalle tukea tilanteiden ratkaisemiseen. Nämä haasteet ovat hyvä osoitus siitä, kuinka paljon apuasi todellisuudessa tarvitaan.
 

Kenelle hoivanantajan työ sopii?

Hoivanantajan työhön hakeudutaan useimmiten aidosta auttamisen halusta. Tehtävä ei varsinaisesti edellytä sosiaali- tai terveydenhoitoalan peruskoulutusta, mutta alan kokemus on eduksi. Monella hoivanantajistamme on kokemusta myös oman läheisen hoitamisesta, minkä ansiosta he ovat empaattisia ja ymmärtävät omaisten huolta. Edellytämme työntekijöiltämme soveltuvuutta ja halua vanhusten hoivatyöhön, luotettavuutta, joustavuutta ja myönteistä elämänasennetta.

 

Hoivanantajan koulutus

Koulutamme hoivanantajamme monipuolisen koulutusohjelman avulla. Koulutus jatkuu läpi koko työuran. Peruskoulutuksen lisäksi hoivanantajat saavat muun muassa turvallisuuskoulutuksen, viriketoimintakoulutuksen ja vanhuuden yleisimpiin sairauksiin, kuten Alzheimeriin, liittyvää koulutusta.
 

Hoivanantajan palkka

Hoivanantajan työstä maksetaan normaalin sosiaali- ja terveysalan palkkatason mukaisesti. Hoivanantajan työ on tuntityönä tehtävää työtä. Voit siis tehdä tunteja oman elämäntilanteesi mukaisesti ja joustavasti vaikuttaa tuntimäärään mahdollisuuksiesi mukaan.  Pyrimme tarjoamaan hoivanantajalle asiakkaita läheltä tämän omaa asuinaluetta.
 


Kiinnostuitko hoivanantajan työstä? Katso avoimet työpaikkamme ja lähetä hakemus. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. 

Tämä on hienoa! Sen jälkeen, kun tein sopimuksen Kotona Asuen Seniorihoivan kanssa vanhempieni hyväksi, niin nyt minun ei enää tarvitse tehdä niitä 15 puhelua joka päivä varmistaakseni, että kaikki vanhempieni luona on kunnossa.
Katja, Helsinki