Koronavirustiedote | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Koronavirustiedote

Olet täällä

Tärkeää asiaa koronaviruksesta

Päivitetty 13.10.2020

Koronan toinen aalto on aktivoitunut ja suojautuminen sekä hygienia ovat entistä tärkeämmässä roolissa. Jatkamme asiakkaidemme avustamista normaalisti, hygieniasta ja suojautumisesta huolehtien. Kevään tilanteesta opimme sen, ettei ikäihmisiä kannata jättää ilman elintärkeää apua kotiinsa sillä heidän kuntonsa saattaa heikentyä nopeasti. Lukuisten ikäihmisten yleisvointi heikentyi seuran ja avun puutteen seurauksena eikä sen palautuminen tapahdu nopeasti, jos ollenkaan.

Riskit viruksen leviämiselle on siis olemassa ja tästä syystä tiedotamme ja ohjeistamme HOIVANantajiamme aktiivisesti suojautumisen ja hygienian suhteen. Emme lähetä sairaana olevia tai oireilevia työntekijöitä asiakkaidemme kotiin. Seuraamme myös säännöllisesti viranomaistiedotteita koronaviruksesta, ja tiedotamme aktiivisesti HOIVANantajiamme tilanteen kehittymisestä. Huomioimme toiminnassamme myös asiakkaiden mahdolliset toiveet poikkeustilanteeseen liittyen.
 
Olemme myös informoineet asiakkaita ottamaan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli heillä esiintyy oireita tai on muuten aiheellista epäillä koronavirukselle altistumista. 

Lisätietoja:
 
Olli Houttu
Toimitusjohtaja
050 337 5854
olli.houttu@kotonaasuen.fi
 
Tietoa palveluistamme:
Toimisto: 010 841 7400

Tilaa veloitukseton hoivan tarpeen arviointi

Olemme olleet tyytyväisiä hoivanantajaamme. Hän saa paljon aikaiseksi yhden päivän aikana: eilen sulatettiin pakastinkin toiveitteni mukaisesti. Tuntuu myös siltä, että mieheni on aina tosi pirteällä mielellä, kun hän on ollut täällä. Jatketaan vain samaan malliin.
Asiakkaan vaimo, Espoo