Koronavirustiedote | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Koronavirustiedote

Olet täällä

Tärkeää asiaa koronaviruksesta

Päivitetty 4.5.2021

Rokotukset ovat ikäihmisten keskuudessa jo pitkällä, mutta suojautuminen sekä hygienia ovat yhä tärkeässä roolissa. Jatkamme asiakkaidemme avustamista normaalisti, hygieniasta ja suojautumisesta huolehtien. Vuoden mittaan olemme oppineet sen, ettei ikäihmisiä kannata jättää ilman elintärkeää apua kotiinsa sillä heidän kuntonsa saattaa heikentyä nopeasti. Lukuisten ikäihmisten yleisvointi heikentyi seuran ja avun puutteen seurauksena eikä sen palautuminen tapahdu nopeasti, jos ollenkaan.

Riskit viruksen leviämiselle on siis olemassa ja tästä syystä tiedotamme ja ohjeistamme HOIVANantajiamme aktiivisesti suojautumisen ja hygienian suhteen. Emme lähetä sairaana olevia tai oireilevia työntekijöitä asiakkaidemme kotiin. Seuraamme myös säännöllisesti viranomaistiedotteita koronaviruksesta, ja tiedotamme aktiivisesti HOIVANantajiamme tilanteen kehittymisestä. Huomioimme toiminnassamme myös asiakkaiden mahdolliset toiveet poikkeustilanteeseen liittyen.
 
Olemme myös informoineet asiakkaita ottamaan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli heillä esiintyy oireita tai on muuten aiheellista epäillä koronavirukselle altistumista. 

Lisätietoja:
 
Olli Houttu
Toimitusjohtaja
050 337 5854
olli.houttu@kotonaasuen.fi
 
Tietoa palveluistamme:
Toimisto: 010 841 7400

Tilaa veloitukseton hoivan tarpeen arviointi

Hoivanantajani on aina iloinen, hyvä seuranpitäjä, joka hoitelee tavanomaiset kotihommat ja kaupassa käynnit hyvin.
Pentti, Espoo