Koronavirus tiedote | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Koronavirus tiedote

Olet täällä

Tärkeää asiaa koronaviruksesta

Koronan tuomat haasteet keväällä ja kesällä ovat hiljalleen kaikkoamassa ellei toista aaltoa ole vielä odotettavissa. Haluamme kiittää kaikki asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä, jaksamisesta ja tsemppauksesta. Jatkamme asiakkaidemme avustamista normaalisti, hygieniasta ja suojautumisesta huolehtien. Riskit virukselle altistumiseen ovat yhä olemassa ja tästä syystä tiedotamme ja ohjeistamme HOIVANantajiamme aktiivisesti suojautumisen ja hygienian suhteen. Emme lähetä sairaana olevia tai oireilevia työntekijöitä asiakkaidemme kotiin. Seuraamme myös säännöllisesti viranomaistiedotteita koronaviruksesta, ja tiedotamme aktiivisesti HOIVANantajiamme tilanteen kehittymisestä. Huomioimme toiminnassamme myös asiakkaiden mahdolliset toiveet poikkeustilanteeseen liittyen.
 
Olemme myös informoineet asiakkaita ottamaan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli heillä esiintyy oireita tai on muuten aiheellista epäillä koronavirukselle altistumista. 

Lisätietoja:
 
Olli Houttu
Toimitusjohtaja
050 337 5854
olli.houttu@kotonaasuen.fi
 
Tietoa palveluistamme:
Toimisto: 010 841 7400

Tilaa veloitukseton hoivan tarpeen arviointi

Tilasin asuntooni ikkunapesun ja siivouksen. Homma sujui todella hyvin. Henkilö hoiti asiat juuri niinkuin toivoin ja vastasi kaikkiin lupauksiinsa. Hoivanantajat olivat todella tarkkoja, reippaita ja tehokkaita sekä ennenkaikkea avuliaita. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani palveluun ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa! Minulla on hyvä mieli ja asunto tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta.
Seija, Helsinki