Koronavirus tiedote | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Koronavirus tiedote

Olet täällä

Tärkeää asiaa koronaviruksesta

Koronavirusepidemia ja poikkeusolot vaikuttavat asiakkaidemme hoivaan sillä ikäihmiset kuuluvat riskiryhmään. Jatkamme asiakkaidemme avustamista, sillä suurin osa asiakkaistamme ei pärjää kotonaan enää yksin. Kauppa- ja asiointiapu voidaan myös hoitaa siten, ettemme kohtaa asiakasta henkilökohtaisesti vaan jätämme esimerkiksi ruokaostokset kotiovelle.
 
Asiakkaiden ja HOIVANantajiemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Riskit virukselle altistumiseen ovat suuret ja tästä syystä tiedotamme ja ohjeistamme jatkuvasti HOIVANantajiamme aktiivisesti suojautumisen, hygienian ja liikkumisten suhteen. Emme lähetä sairaana olevia tai oireilevia työntekijöitä asiakkaidemme kotiin. Seuraamme myös säännöllisesti viranomaistiedotteita koronaviruksesta, ja tiedotamme aktiivisesti HOIVANantajiamme tilanteen kehittymisestä. Toimiston työntekijöillemme olemme antaneet ohjeistuksen siirtyä etätöihin sekä välttämään tarpeettomia asiakkaiden tapaamisia.
 
Olemme myös informoineet asiakkaita ottamaan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli heillä esiintyy oireita tai on muuten aiheellista epäillä koronavirukselle altistumista. 

Lisätietoja:
 
Olli Houttu
Toimitusjohtaja
050 337 5854
olli.houttu@kotonaasuen.fi
 
Tietoa palveluistamme:
Toimisto: 010 841 7400

Tilaa veloitukseton hoivan tarpeen arviointi

Me olemme niin hyvä tiimi.
Asiakas, Helsinki