Tilaa Muistiystävällinen Yritys -valmennus | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Tilaa Muistiystävällinen Yritys -valmennus

Olet täällä

Valmennus perustuu Kotona Asuen Seniorihoivan hoivanantajille ja omaishoitajille luotuun koulutusohjelmaan, joka on rakennettu yhteistyössä ikääntymisen ja muistisairauksien kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa. Mikä parasta, olemme tiivistäneet tämän koulutuksen yritysten tarpeet huomioiden vain 30 minuutin pituiseksi.

Muistisairaudet ovat merkittävä haaste Suomessa – lähes 200 000 henkilöä sairastaa diagnosoitua muistisairautta. Joka kolmas yli 65-vuotiaista kokee jonkinasteisia muistioireita. On siis hyvin todennäköistä, että yrityksenne työntekijät ovat kohdanneet muistisairautta sairastavia asiakkaita. Ehkä on jopa syntynyt tilanteita, joissa henkilökunta ei ole tiennyt miten suhtautua tai ratkaista konflikti.

Valmennuksen tavoitteena on saada muistisairaat ihmiset sekä heidän läheisensä tuntemaan olonsa tervetulleeksi yritykseenne, koska valmennettu henkilökuntanne osaa kohdella kaikkia asiakkaita hienovaraisuudella ja ymmärryksellä. Entä miksi juuri teidän yrityksenne tulisi toteuttaa tämä valmennus? Siksi, että se auttaa yritystänne erottumaan muista alueen toimijoista yrityksenä, joka ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet.

Tilaa valmennus yritykselle lähimmästä Kotona Asuen Seniorihoiva -toimistosta.
 

Mitä valmennus tarjoaa?

Muistiystävällinen Yritys -valmennus antaa yrityksellenne valmiudet muistisairaan asiakkaan kohtaamiseen sekä tarjoaa yksinkertaisia toimintatapoja haastavien tilanteiden hallintaan. Valmennus käsittelee seuraavia aiheita:

  • mitä muistisairaus tarkoittaa
  • miten tunnistan muistisairaan henkilön
  • mitkä asiat saattavat laukaista muistisairauteen liittyviä käytösmuutoksia
  • kuinka olla vuorovaikutuksessa muistisairaan ihmisen kanssa
     

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii yrityksille, joilla käy usein ikäihmisiä asiakkaina. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi ravintolat, kahvilat, apteekit, optikot, ruokakaupat ja kukkakaupat.

Tällä hetkellä tarjoamme valmennusta toimintapaikkakunnillamme pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Tampereella. 
 

Mitä valmennus vaatii?

Valmennus on maksuton. Valmennus on toteutettavissa 30 minuutissa, ja se on suunnattu suorassa asiakaspalvelukontaktissa olevalle henkilöstölle. Valmennus toteutetaan ensisijaisesti yrityksen omissa tiloissa.
 

Mitä valmennuksen jälkeen?

Kun riittävä määrä yrityksenne henkilökuntaa on suorittanut valmennuksen, yrityksenne saa Muistiystävällinen Yritys -tunnuksen. Merkkinä tästä annamme teille ikkunatarran, joka viestii yrityksenne muistiystävällisyydestä. Lisäksi tarjoamme teille julisteen ripustettavaksi taukotilaan muistuttamaan valmennuksen opeista. Voitte hyödyntää merkkiä omassa markkinoinnissanne, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.
 

Miten tilaan valmennuksen?

Soita tai lähetä viesti lähimpään Kotona Asuen Seniorihoiva -toimistoon, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä valmennuksen esittelyä varten.


Palaa Muistiystävällinen Yritys -sivuston pääsivulle.