Tietoa ja vinkkejä | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Tietoa ja vinkkejä

Olet täällä

Sinä ja perheesi kohtaatte päivittäin seniorien kotihoivaan liittyviä pulmia. Me Kotona Asuen Seniorihoivassa haluamme auttaa.

Kotona Asuen Seniorihoiva -verkosto on luotettu tietolähde tuhansille terveydenhoidon ammattilaisille ja ikääntyvien perheille. Tuotamme luotettavaa tietoa ja tukea ikääntyvien kotihoivan kysymyksiin. Kun etsit sopivaa seniorihoivaa lähimmäisellesi, voit luottaa asiantuntemukseemme. 

Alta löydät hyödyllisiä linkkejä, joiden kautta löydät tietoa ikääntyviä koskettavista aiheista ja tilanteista. Tarjoamme oppaita ja vinkkejä ongelmatilanteiden ratkaisuun, helpottamaan senioreiden ja heidän läheistensä elämää.

MUISTISAIRAUDET

KORONAVIRUS-TIEDOTE

USEIN KYSYTTYÄ

Tietoa omaishoitajille

omaishoitajat.fi on omaishoitajille suunnattu sivusto. Omaishoitajaliitto on omaishoitajien vaikuttamis- ja tukijärjestö. Liitto on olemassa omaishoitajia ja heidän läheisiään, paikallisyhdistyksiä sekä muita omaishoidosta kiinnostuneita varten. Liitto ja paikallisyhdistykset tukevat eri tavoin omaishoitajien arjessa jaksamista.

Tilasin asuntooni ikkunapesun ja siivouksen. Homma sujui todella hyvin. Henkilö hoiti asiat juuri niinkuin toivoin ja vastasi kaikkiin lupauksiinsa. Hoivanantajat olivat todella tarkkoja, reippaita ja tehokkaita sekä ennenkaikkea avuliaita. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani palveluun ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa! Minulla on hyvä mieli ja asunto tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta.
Seija, Helsinki