Seniorikummi | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Seniorikummi

Olet täällä

Tee hyvä teko, anna iloa yksinäiselle ikäihmiselle!

Perustietoa Seniorikummitoiminnasta

Lukuisat kotihoidon- ja palveluasumisen piirissä asuvat yksinäiset ikäihmiset kaipaavat lähelleen ihmistä, joka tulisi vierailuille säännöllisesti, olisi kaverina ulkoilemassa ja virkistäisi yksinäisen ikäihmisen mieltä.
 
Uuden palvelumme avulla tämä tulee olemaan mahdollista, paikallisten yritysten toimiessa Seniorikummina. 
Seniorikummi mahdollistaa kunnallisen kotihoidon piirissä tai hoivakodissa asuvan yksinäisen ikäihmisen seuranpidon, virkistäytymisen ja ulkoilun aina saman koulutetun Kotona Asuen Seniorihoivan hoivanantajan turvin viikoittain.

Kannustamme paikallisia yrityksiä tulemaan mukaan tarjoamaan arvokas vanhuus oman kaupungin ikäihmiselle Seniorikummitoiminnan avulla! Jopa joka kolmas ikäihminen kokee, ettei hänellä ole mahdollisuutta saada tarvitsemaansa seuraa tai virkistäytymistä arjessa*, Seniorikummitoiminnan avulla tähän saadaan muutos! Seniorikummitoiminta on maksutonta palvelua ikäihmiselle yrityksen mukaantulon ansiosta!
 

Tule mukaamme muuttamaan ikääntymisen kasvot ja ryhdy seniorikummiksi!


* Lähde: Tiilikainen, Elisa (2016) Yksinäisyys ja elämänkulku – laadullinen seurantatutkimus ikääntyvien yksinäisyydestä. Valtiotieteellisen tiedekunnan julkaisuja 4: 2016. Helsinki: Helsingin yliopisto.

 


Mitä ikäihminen saa seniorikummitoiminnasta
 

        

 

Kaivatun keskustelukumppanin ja arvokkuuden tunteen lisäksi ikäihminen saa hoivanantajamme seurakseen esimerkiksi ulkoiluun, harrastuksiin ja virkistäytymiseen.

Lisäksi kotona asuvan ikäihmisen on mahdollista saada apua vaikkapa aterioiden valmistamiseen, asioilla käynteihin sekä yleisiin kodinhoitotöihin.

Hoivanantajamme ovat koulutettuja, empaattisia, ystävällisiä sekä luotettavia. Tuemme työntekijöidemme osaamista aktiivisesti koulutusten ja työnohjauksen turvin. Ikäihmisen luona käy aina sama tuttu hoivanantaja.


Mitä yritys saa seniorikummitoiminnasta

  • keinon vaikuttaa paikallisesti ikäihmisten hyvinvointiin
  • erinomaisen kanavan kertoa yrityksen arvoista sidosryhmilleen ja uudistaa yrityskuvaa heidän silmissään
  • ammattimaista viestintää paikallisesti ja valtakunnallisesti sekä mainontaa sosiaalisen median kanavissa meidän kauttamme
  • Seniorikummi - kunniakirjan
  • Seniorikummi - merkin käyttöönsä kummikauden ajaksi
  • kuulumisia Seniorikummikohteesta kummikauden aikana
  • hyvää mieltä arvokkaan ikääntymisen mahdollistaessaan.

 


Ryhdy Seniorikummiksi


Seniorikummitoiminnassa mukana

Muusikko Arttu Wiskarin ravintola lähti mukaan seniorikummiksi

Olemme olleet tyytyväisiä hoivanantajaamme. Hän saa paljon aikaiseksi yhden päivän aikana: eilen sulatettiin pakastinkin toiveitteni mukaisesti. Tuntuu myös siltä, että mieheni on aina tosi pirteällä mielellä, kun hän on ollut täällä. Jatketaan vain samaan malliin.
Asiakkaan vaimo, Espoo