Yli 6000 joulukukkalahjoitusta yksinäisille vanhuksille | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Yli 6000 joulukukkalahjoitusta yksinäisille vanhuksille

Olet täällä

Yksinäisille ja vähävaraisille vanhuksille suunnattu hyväntekeväisyyskampanja keräsi tänä jouluna ennätykselliset 6005 kukkalahjoitusta. Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Turussa ja Tampereella toteutettu tempaus järjestettiin nyt kuudetta kertaa. Viime vuonna kukkia lahjoitettiin 3880 kappaletta.

Hoivapalveluita tarjoavan Kotona Asuen Seniorihoivan yksinäisille ikäihmisille suunnattu joulukukkakeräys sai tänä vuonna valtaisan suosion. Marras- ja joulukuun aikana lahjoitettiin yhteensä 6005 joulukukkaa vähäosaisille vanhuksille.

– Lahjoituksilla on yhä suurempi merkitys vähäosaisten joulupöydässä. Joulukukka on monelle pienituloiselle ikäihmiselle jo ylellisyys, johon ei välttämättä itse ole varaa, kertoo Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Samuli Suominen.

Joulukukkakeräys järjestettiin tänä vuonna kuudetta kertaa ja se on kasvanut vuosi vuodelta. Kampanja oli näkyvästi esillä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Turussa ja Tampereella valikoiduissa kukkaliikkeissä ja tavarataloissa.

– Tuntemattoman lahjoittama joulukukka merkitsee yksinäiselle vanhukselle, että hänestä välitetään. Tänä vuonna monet lahjoittajat lisäsivät kukkapaketin mukaan itse tekemänsä kortin tai lasten piirustuksen, jotka ilahduttivat vastaanottajia valtavasti, kertoo Samuli Suominen.

Joulukukkakeräys toteutettiin aikavälillä 10.11. - 20.12.2015. Joulukukkakeräyksen koordinoi Kotona Asuen Seniorihoiva. Kaupunkien kotihoidot, vanhuspalvelut ja seurakunnat valitsivat kukkalähetysten saajat sekä toimittivat heille kukat joulunalusviikolla. Mukana oli 70 kukkakauppaa. Kukkien lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina.

– Tänä jouluna käynnissä on ollut useita erilaisia hyväntekeväisyyskeräyksiä, mutta onneksi kaikille on riittänyt lahjoitusintoa. Jokainen joulukukka tuo vastaanottajalleen suurta lämpöä ja aimo annoksen joulumieltä. Olemme hyvin kiitollisia kaikille lahjoittajille ja yhteistyötahoille aikaansaadusta jouluilosta, iloitsee Suominen.

KAMPANJAAN OSALLISTUNEET YHTEISTYÖTAHOT

Helsingin kaupungin Kotihoito
Espoon kaupungin Kotihoito
Malmin seurakunta
Vantaan seurakunnat
Lahden kaupungin Kotihoito
Hollolan kotihoito
Turun kaupungin kotihoito
Naantalin kaupungin kotihoito
Raision kaupungin kotihoito
Raision seurakunta
Tampereen kaupungin kotihoito
Nokian kaupungin kotihoito
Hämeenkyrön kunnan vanhus- ja kotihoitopalvelut
Kangasalan kunnan kotihoito
Pirkkalan kunnan vanhuspalvelut
Ylöjärven kaupungin kotihoito

Kampanjan nettisivut: www.kotonaasuen.fi/ole-joulupukkina-seniorille

 

Superluksus, ihana Eija, joka hoitelee kotihommat ja maksaa tarkkana tyttönä laskuni. Meistä on tullut ystäviä!
Heli, Espoo