Yhteiskunnallinen yritys -merkki kattaa nyt kaikki Kotona Asuen Seniorihoivan toiminnat | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Yhteiskunnallinen yritys -merkki kattaa nyt kaikki Kotona Asuen Seniorihoivan toiminnat

Olet täällä

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lahden ja Tampereen seudulla toimintaa harjoittavalle Lahden Seniorihoiva Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki on myönnetty osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Kotona Asuen Seniorihoiva on ei-sairaanhoidollisen hoivan lähde senioreille kotiin. Lahden ja Tampereen seudulla toiminnasta vastaa Lahden Seniorihoiva Oy. Yritys tarjoaa monipuolisia kotihoidon tukipalveluita kuten kumppanuutta ja seuranpitoa, ruoanvalmistusta, kevyttä kodinhoitoa ja asiointia. Hoivanantajat kannustavat, avustavat ja piristävät senioreita heidän arkisissa toimissaan parantaen senioreiden elämänlaatua ja tukien itsenäisyyttä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Yhteiskunnallinen yritys -merkki on meille tärkeä osoitus tekemästämme työstä. Aiemmin keväällä saimme merkin jo Helsingin toimipisteelle ja nyt yhteiskunnallinen yritys merkki on myönnetty koko ketjulle käsittäen toimipisteet myös Lahdessa ja Tampereella. Merkki osoittaa, että olemme tehneet oikeaa työtä ja johtaneet yhtiötä oikeaan suuntaan, kertoo Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Samuli Suominen.

– Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset tuottavat liiketoimintansa kautta yhteiskunnallista hyvää ja niiden toiminta on arvolähtöistä. Tarvitsemme yhä enemmän hyvää tekeviä yrityksiä, jotka käyttävät tuottonsa hyvään tarkoitukseen kuten oman toimintansa kehittämiseen. Apua ja tukea tarvitsevia on yhä enemmän ja on hienoa, että näiden yhteiskunnallisten yritysten avulla heidän on mahdollista esimerkiksi asua omassa kodissaan mielekkäästi mahdollisimman pitkään, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

– Merkin myöntämiskriteerien mukaisesti teemme hyvää ja jaamme hyvää ikäihmisille: Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa kiireetöntä seuranpitoa ja yksilöllisiä hoivapalveluita, joiden avulla seniorit voivat asua omassa kodissaan viettäen mielekästä ja turvallista elämää.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

 

Yhtiö pähkinänkuoressa:

Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa kotihoidon sosiaalipalveluita ikäihmisille kotiin. Yhtiö tarjoaa kumppanuus- ja seuranpito-, kotiapu-, henkilökohtaisen ja muistihoivan palveluita sekä lääkkeiden muistuttamista ja avustamista liikkumiseen ja muihin seniorin kotona asumiseen tarvitsemiin palveluihin. Kaikki Kotona Asuen Seniorihoivan palvelut mahdollistavat ikäihmisen asumisen omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista. Kotona Asuen Seniorihoiva palvelee Pääkaupunki-, Lahden ja Tampereen seuduilla. www.kotonaasuen.fi

 

Lisätietoja antaa:

Samuli Suominen, toimitusjohtaja, EMBA, Kotona Asuen Seniorihoiva, Samuli.Suominen@KotonaAsuen.fi, 044 364 2222

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan. www.suomalainentyo.fi

Me olemme todella tyytyväisiä – äiti kertoi, että hän voi turvallisin mielin nukkua, kun hän tietää, että Eppi tulee.
Kirsti, Helsinki