Parasta Aikaa 2016 | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Parasta Aikaa 2016

Olet täällä

Kotona Asuen Seniorihoiva on mukana ikäihmisten parissa työskentelevien Parasta aikaa -koulutustapahtumassa Finlandia-talossa 10.11.2016.

Muutaman vuoden välein järjestettävä alan merkkitapahtuma kokoaa yhteen niin ammattilaiset, asiantuntijat, päättäjät kuin opiskelijatkin. Kotona Asuen Seniorihoiva on mukana Parasta Aikaa -tapahtuman ikääntymiseen ja hyvinvointiin liittyvässä ammatillisessa näyttelyssä. 

Tervetuloa tapaamaan meitä ständille P19 ja kuulemaan hoiva-alan tuoreimmat kuulumiset. Kerromme mielellämme Sinulle myös hoivapalveluistamme, tuoreesta kampanjasta, oppaistamme sekä uramahdollisuuksista hoivanantajana tai franchiseyrittäjänä.

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.parastaaikaa.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Parasta Aikaa -tapahtuma Finlandia-talossa

Tilasin asuntooni ikkunapesun ja siivouksen. Homma sujui todella hyvin. Henkilö hoiti asiat juuri niinkuin toivoin ja vastasi kaikkiin lupauksiinsa. Hoivanantajat olivat todella tarkkoja, reippaita ja tehokkaita sekä ennenkaikkea avuliaita. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani palveluun ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa! Minulla on hyvä mieli ja asunto tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta.
Seija, Helsinki