Lähes 6000 joulukukkalahjoitusta yksinäisille vanhuksille | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Lähes 6000 joulukukkalahjoitusta yksinäisille vanhuksille

Olet täällä

Yksinäisille ja vähävaraisille vanhuksille suunnattu hyväntekeväisyyskampanja keräsi tänä jouluna jälleen lähes 6000 kukkalahjoitusta. Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Tampereella toteutettu tempaus järjestettiin nyt seitsemättä kertaa.

Hoivapalveluita tarjoavan Kotona Asuen Seniorihoivan yksinäisille ikäihmisille suunnattu joulukukkakeräys sai tänä vuonna valtaisan suosion. Marras- ja joulukuun aikana lahjoitettiin yhteensä 5878 joulukukkaa vähäosaisille vanhuksille.

– Joulu on hyväntekemisen aikaa. Tänä vuonna mukaan lähti jopa koululuokkia. Esimerkiksi Tiistilän koulun Erasmus-nuoret lahjoittivat joulukukan Raija-rouvan joulua piristämään. Se lämmittää valtavasti, kun nuoret tekevät tällaista pyyteetöntä hyväntahtoisuutta tuntemattomalle.

Joulukukkakeräys toteutettiin aikavälillä 14.11. - 19.12.2016. Joulukukkakeräyksen koordinoi Kotona Asuen Seniorihoiva. Kaupunkien kotihoidot, vanhuspalvelut ja seurakunnat valitsivat kukkalähetysten saajat sekä toimittivat heille kukat joulunalusviikolla.

Joulukukkakampanja oli näkyvästi esillä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Tampereella valikoiduissa kukkaliikkeissä ja tavarataloissa. Mukana oli 48 kukkakauppaa. Kukkien lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina.

– On ollut ilo huomata, että vuosi vuodelta kampanjaa odotetaan yhä enemmän ja huomataan laajemmin. Mutta edelleen lahja on yhtä ihana yllätys vastaanottajalleen ja tuo suurta lämpöä sekä joulumieltä. Olemme hyvin kiitollisia kaikille lahjoittajille ja yhteistyötahoille aikaansaadusta jouluilosta.
 

KAMPANJAAN OSALLISTUNEET YHTEISTYÖTAHOT

Espoon kaupungin Kotihoito
Espoon ja Kauniaisten Omaishoitajat ja Läheiset ry
Helsingin kaupungin Kotihoito
Helsingin Alzheimeryhdistys ry
Vantaan seurakunta
Pääkaupunkiseudun Omaiset ja Läheiset ry
Lahden kaupungin Kotihoito
Hollolan kotihoito
Tampereen kaupungin kotihoito
Nokian kaupungin kotihoito
Hämeenkyrön kunnan vanhus- ja kotihoitopalvelut
Kangasalan kunnan kotihoito
Pirkkalan kunnan vanhuspalvelut
Ylöjärven kaupungin kotihoito

Lisätietoa kampanjasta osoitteessa: www.kotonaasuen.fi/ole-joulupukkina-seniorille

 

Hoivanantajani on oikein fiksu, siisti, miellyttävä ja nykyaikainen ihminen. Sopeutuu minuunkin, vaikka olen jo ikäihminen.
Kerttu, Espoo