Kotona Asuen Seniorihoivalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Kotona Asuen Seniorihoivalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Olet täällä

Kotona Asuen Seniorihoivalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Yhteiskunnallinen yritys -merkki on meille tärkeä osoitus tekemästämme työstä. Vuonna 2007 perustaessani yritystä, perusajatus oli luoda liikeyritys, joka tekisi yhteiskunnallisesti hyvää ja merkityksellistä työtä. Merkki osoittaa, että olemme tehneet oikeaa työtä ja johtaneet yhtiötä oikeaan suuntaan, kertoo Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Samuli Suominen. – Merkki kertoo kovan arvostelun kohteeksi joutuneen vanhustenhoidon alueella siitä, että tekemämme työ on tarpeellista sekä arvokasta ja sen, että voimme tarjota uudenlaisen ja täydentävän palvelumuodon vanhuspalvelualueella tukeaksemme yhteiskunnan vanhustenhoitoa. Kotona Asuen Seniorihoiva on osa asiakkaan palveluketjua, jonka muita osia voivat olla esimerkiksi kunnallinen koti- ja terveydenhoito tai yksityinen terveydenhoito, toteaa Suominen.

– Merkin myöntämiskriteerien mukaisesti teemme hyvää ja jaamme hyvää ikäihmisille: Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa kiireetöntä seuranpitoa ja yksilöllisiä hoivapalveluita, joiden avulla seniorit voivat asua omassa kodissaan viettäen mielekästä ja turvallista elämää mahdollisimman pitkään. Lisäksi koulutamme hoivatyöntekijät oman koulutusohjelman avulla ja tarjoamme työllistymismahdollisuuksia myös työttömille, pitkäaikaistyöttömille ja erityisryhmille, kertoo Suominen.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja:

Samuli Suominen, Toimitusjohtaja, Kotona Asuen Seniorihoiva, Samuli.Suominen@KotonaAsuen.fi, 044 364 2222

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi,  040 674 8773

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan. www.suomalainentyo.fi

Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa kotihoidon sosiaalipalveluita ikäihmisille kotiin. Yhtiö tarjoaa kumppanuus- ja seuranpito-, kotiapu-, henkilökohtaisen ja muistihoivan palveluita sekä lääkkeiden muistuttamista ja avustamista liikkumiseen ja muihin seniorin kotona asumiseen tarvitsemiin palveluihin. Kaikki Kotona Asuen Seniorihoivan palvelut mahdollistavat ikäihmisen asumisen omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista. Kotona Asuen Seniorihoiva palvelee Pääkaupunki-, Lahden ja Tampereen seuduilla. www.kotonaasuen.fi

Tässä sinulla on ihminen; aivan fantastinen ja kulkee vielä omalla autolla!
Anneli, Helsinki