Kotona Asuen Seniorihoiva -ketju laajenee kahdella uudella toimipisteellä | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Kotona Asuen Seniorihoiva -ketju laajenee kahdella uudella toimipisteellä

Olet täällä

Kiireetöntä ja yksilöllistä hoivaa Keravan, Järvenpään ja Vantaan vanhuksille – Kotona Asuen Seniorihoiva laajentuu uusien yrittäjien voimin.

Yksilöllisiä hoivapalveluita vanhuksille tarjoava Kotona Asuen Seniorihoiva laajentaa toimintaansa. Keravalle ja Länsi-Vantaalle avautuvat uudet franchising-yritykset aloittavat paikallisten ikäihmisten auttamisen helmikuussa. Keravan toimisto vastaa myös järvenpääläissenioreiden hoivasta.

”Yksilöllisten hoivapalvelujen kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Yhä useammat ikäihmiset haluavat paitsi asua omassa kodissaan niin myös saada hoivaa aina samalta tutulta hoivanantajalta. Uudet toimistot tuovat kiireettömyyttä kymmenien tuhansien uusien ikäihmisten ulottuville”, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Olli Houttu sanoo.

Keravan toimiston yrittäjä Vesa Alhoranta on toiminut aiemmin muun muassa taloushallinnon tehtävissä ja toimitusjohtajana. Länsi-Vantaan toimiston uusi yrittäjä Pasi Sutinen on kerännyt pitkän kokemuksen terveydenhuoltoalan asiantuntijatehtävissä.

Lue koko tiedote tästä

Hoivanantajani osasi, touhusi, teki, kunniamaininta hänelle! Jos hän ei olisi ollut paikalla, niin hommaa olisi tehty varmaan pitkään. Hän oli pukeutunut tehtävän mukaan ja oli ajatellut kaiken etukäteen.
Maija-Liisa, Vantaa