Ennätysmäärä kukkalahjoituksia − Yli 8 000 joulukukkalahjoitusta yksinäisille vanhuksille | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Ennätysmäärä kukkalahjoituksia − Yli 8 000 joulukukkalahjoitusta yksinäisille vanhuksille

Olet täällä

Yksinäisille ja vähävaraisille vanhuksille suunnattu hyväntekeväisyyskampanja keräsi tänä jouluna ennätysmäärän lahjoituksia. Kaikkiaan kukkalahjoituksia tehtiin yli 8 000. Hyväntekeväisyyskampanja järjestettiin jo kymmenennen kerran. Tänä vuonna kampanja toteutettiin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä.

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole Joulupukkina Seniorille -hyväntekeväisyyskampanja sai tänä vuonna suuremman suosion kuin koskaan 10-vuotisen historiansa aikana aiemmin. Marras- ja joulukuun aikana vähäosaisille vanhuksille lahjoitettiin yhteensä yli 8 000 joulukukkaa.

− Olemme todella tyytyväisiä, että pystymme kampanjan avulla tuomaan jouluiloa entistä useammalle vanhukselle, toteaa Kotona Asuen Seniorihoivan perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Samuli Suominen.

Kukkia on lahjoitettu vuosi vuodelta enemmän. Ensimmäisenä vuonna lahjoituksia tehtiin vain muutama sata. Viime vuonna kukkia lahjoitettiin jo 7 250 kappaletta.

Kaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut ovat valinneet kukkalähetysten saajat, joten kukkien lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina. Tuntemattoman lahjoittamalla joulukukalla on iso merkitys yksinäiselle vanhukselle.

− Kukkalahja on pieni ele, mutta se tuo monelle suurta iloa. Se kertoo, että joku arvostaa ja haluaa toivottaa hyvää joulua. Joulukukka on monelle pienituloiselle vanhukselle myös ylellisyys, johon ei itsellä ole varaa, toteaa Samuli Suominen.

Kukat toimitetaan vastaanottajille joulunalusviikolla. Kukan antaminen on mieleenpainuva ja merkityksellinen tilanne saajan lisäksi myös vanhuspalveluille, jotka saavat toimia joulutoivotusten välittäjänä.

– Tänä jouluna käynnissä on ollut useita erilaisia hyväntekeväisyyskeräyksiä. On ilahduttavaa, että suomalaiset lahjoittavat keräyksiin vuosi vuodelta enemmän. Olemme hyvin kiitollisia kaikille lahjoittajille ja yhteistyötahoille aikaansaadusta jouluilosta. Jokainen joulukukka tuo vastaanottajalleen suurta lämpöä ja paljon jouluiloa, iloitsee Suominen.

Ole Joulupukkina Seniorille -hyväntekeväisyyskampanjan järjestää Kotona Asuen Seniorihoiva ja se toteutettiin aikavälillä 18.11.−18.12.2019. Joulukukkatempaus oli näkyvästi esillä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä valikoiduissa kukkaliikkeissä ja tavarataloissa. Tänä vuonna kampanjassa oli mukana kaikkiaan 70 kukkakauppaa.

Lisätietoa kampanjasta ja yhteistyöliikkeistä: KotonaAsuen.fi ja KotonaAsuen.fi/hoivapalvelut/ole-joulupukkina-seniorille

 

LISÄTIETOJA

Samuli Suominen
Perustaja, hallituksen puheenjohtaja
puh. 044 364 2222
Samuli.Suominen(at)KotonaAsuen.fi                                  

Mari Toivonen
Viestintäpäällikkö
puh. 040 515 3155
Mari.Toivonen(at)KotonaAsuen.fi

Olli Houttu
Toimitusjohtaja
puh. 050 337 5854
Olli.Houttu@KotonaAsuen.f

 

Kotona Asuen Seniorihoiva

Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa laadukkaita ei-sairaanhoidollisia hoivapalveluita senioreille. Visiomme on muuttaa ikääntymisen kasvot edistämällä ikäihmisten hyvinvointia ja tarjoamalla palveluita, jotka mahdollistavat ikääntyneen ihmisen turvallisen kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Tarjoamme palveluita pääkaupunkiseudulla sekä Lahden ja Tampereen alueella. Työllistämme 150 henkilöä. Tammikuussa 2020 avaamme toimistot Ouluun ja Kotkaan.

KotonaAsuen.fi

Hoivanantajani on niin mukava.
Fanni, Helsinki