Digital Silver etsii digiratkaisuja senioreille | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Digital Silver etsii digiratkaisuja senioreille

Olet täällä

Home Instead Senior Care on pääyhteistyökumppanina ainutlaatuisessa kansainvälisessä Digital Silver -tapahtumassa, joka Esko Ahon johdolla etsii keinoja digitaaliteknologian hyödyntämiseksi seniorikansalaisten tarpeisiin.

Tapahtuma kokoaa yhteen yhteiskunnan päättäjät, johtavat teknologiayritykset, palvelujen tuottajat sekä sovellutusten kehittäjät pohtimaan ratkaisuja, joilla digitalisaation hyödyt saataisiin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti seniorikansalaisten käyttöön.

Yksipäiväinen Digital Silver tapahtuma pidetään 29.11.2016 Helsingissä, Wanhassa Satamassa. Digital Silver on virallinen Slush-teknologiankonferenssin oheistapahtuma. Tapahtuman ideoijana ja pääjärjestäjänä toimii Esko Aho. Tapahtuman vastuujärjestäjät ovat Verbatum Oy ja Global Coalition on Aging.

Foorumin puhujat ja panelistit edustavat kansainvälisiä alan yrityksiä, palveluntuottajia, järjestöjä ja Suomen hallitusta. Puhujien joukossa on edustajia mm. organisaatioista OECD, WHO, Euroopan Komissio, EU CARE, Imperial College London, Home Instead Senior Care, Nestlé Skin Health SHIELD, Nokia, OP Pohjola, Philips, Uber, Aging 2.0 ja Tekes. Tapahtumassa on myös esillä ikääntymiseen digitaalisia ratkaisuja tuovia startup-yrityksiä.

Konferenssiohjelman ja puhujaesittelyt löytyvät täältä: Digital Silver ohjelma. Tapahtumakieli on englanti.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Home Instead Senior Care, Nestle Skin Health, OP-Pohjola ja Nokia. Tapahtuman muita yhteistyötahoja ovat Tekes, Sitra, VTT, Suomen Akatemia, Työ- ja elinkeinoministeriö, World Demographic and Aging Forum sekä Aging 2.0.

 

Hoivanantajamme on mukava ihminen ja tulemme hyvin toimeen!
Pirkko, Helsinki