Rahoitusmahdollisuuksia | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Rahoitusmahdollisuuksia

Olet täällä

Kun harkitset hoivapalveluiden hankkimista, on hyvä tutustua eri rahoitusmahdollisuuksiin. Ilmaisen konsultaatiokäynnin aikana voimme keskustella tarpeisiinne sopivasta ratkaisusta. Kaikki palvelut ovat räätälöitävissä juuri tarpeesi ja budjetin mukaan muutamasta tunnista viikossa aina jatkuvaan ympärivuorokautiseen hoivaan asti. Sinä päätät.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä voi saada kodissa asuvien henkilöiden hyväksi tehdyistä hoivapalveluista. Tilatuista hoivapalveluista voi kotitalousvähennyksenä vähentää 50% maksetusta työkorvauksesta, mikäli palveluun ei ole saatu muuta yhteiskunnan tukea. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä 2400€. Vähennyksen omavastuu on 100€. Myös palvelutalon asukkaalle teetetystä yksityisen yrittäjän tuottamasta palvelutyöstä voi saada kotitalousvähennystä. Avustamme mielellämme vähennyksen hakemisessa.
Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Palveluseteli

Palvelusetelillä voi hankkia sellaisia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka kunnan tai kuntayhtymän kuuluu järjestää asukkailleen. Kotona Asuen Seniorihoivan hoivapalveluja voi hankkia palvelusetelillä. Tiedustele palvelusetelin saatavuutta omasta kotikunnastasi.
Lue lisää palvelusetelistä.

Käänteinen asuntolaina

Kertyneen varallisuuden voi hallitusti ottaa käyttöön käänteisen asuntolainan avulla. Asuminen jatkuu omassa kodissa ja tilille tulee joko kuukausittain ennalta sovittu euromäärä tai koko lainamäärä yhdellä kertaa. Omistus- ja asumisoikeus säilyvät lainasta huolimatta ja asunto toimii lainan vakuutena.
Lue lisää käänteisestä asuntolainasta.


Soita toimistollemme ja tilaa maksuton hoivan tarpeen arviointi. 

Arviointikäynti on maksuton, eikä sido tilaukseen. Selvitämme juuri teidän tarpeisiinne sopivat hoivaratkaisut. Soita 010 841 7400 tai valitse lähin toimistosi täältä.

 

Me olemme todella tyytyväisiä – äiti kertoi, että hän voi turvallisin mielin nukkua, kun hän tietää, että Eppi tulee.
Kirsti, Helsinki