Palvelut sairaalasta kotiutumisen yhteydessä | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Palvelut sairaalasta kotiutumisen yhteydessä

Olet täällä

Sairaalasta kotiutuminen voi muodostua ongelmalliseksi, ellei potilaalla ole kotona riittävästi toipumista edistävää apua ja tukea. Kotona Asuen Seniorihoivan kokonaisvaltaisen hoivapalvelun ansiosta sairaalasta kotiutuminen sujuu turvallisesti - nopeallakin varoitusajalla.

Kotiinpaluu-palvelu suunnitellaan jo sairaalassaoloaikana toipujan tarpeiden ja toiveiden mukaan, yhteistyössä omaisten ja terveydenhoitohenkilökunnan avulla. Palvelua voi tilata palvelua myös äkilliseen tarpeeseen, jos jaksaminen arveluttaa ja yksin yöpyminen tuntuu pelottavalta.

Tarjoamme ikäihmiselle kotiin luotettavan, ikäihmisten tukipalveluihin kouluttautuneen hoivanantajan tai hoivatiimin, joka pystyy avustamaan toipujaa arkisissa toimissa, luomaan turvallisuuden tunnetta sekä tukemaan itsenäisyyttä, jotta sairaalakierteen syntyminen ehkäistään. Omaisena voit luottaa siihen, että hoivanantajamme pitää läheisestäsi hyvää huolta.
 

Hoivanantajamme voi auttaa esimerkiksi seuraavasti: 

 1.  Saattaminen kotiin kotiutuspäivänä
 2.  Kauppareissut, apteekkikäynnit ja muu asiointi
 3.  Voinnin seuranta
 4.  Lääkemuistutukset
 5.  Henkilökohtaisen hoivan palvelut
 6.  Ulkoilu ja mielekkäät aktiviteetit
 7.  Ravitsevat säännölliset ateriat
 8.  Kodinhoito ja vaatehuolto
 9.  Hoitokäynneillä ym. saattajana toimiminen
 10.  Yksinäisyyden ja turvattomuuden tunteen ehkäisy
   

Kotona Asuen Seniorihoivan Kotiinpaluu-palvelu on ei-sairaanhoidollista hoivapalvelua. Ikäihmisen luona käy aina sama tuttu hoivanantaja, joka toimii tarvittaessa yhteistyössä hänen läheistensä, sekä hänen käyttämiensä kunnallisten palveluiden, terveydenhoidon sekä kuntoutuksen kanssa.

Palvelun sisältö ja määrä suunnitellaan aina yksilöllisesti, halutessasi saat palvelua myös ympäri vuorokauden. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja avustamme vähennyksen hakemisessa.
 


Vinkkejä sairaalakierteen ehkäisyyn 

Tunnistatko ikääntyneen riskitekijät joutua sairaalaan? Vähäpätöisiltä vaikuttavat vaivat voivat nopeasti muodostua todelliseksi uhkaksi, jos niitä ei hoideta ajoissa. On hyvin tärkeää, että sairaalasta kotiuduttaessa seniori saa riittävästi tukea. Avainasemassa ovat yleiskunnon seuranta, lääkärin ohjeiden noudattaminen sekä kodin turvallisuudesta huolehtiminen.

Tutustu yleisimpiin varoitusmerkkeihin ja ennaltaehkäiseviin toimiin  täältä.

 


Tarvitsetko apua sairaalasta kotiutumiseen?

Tilaa maksuton hoivan tarpeen kartoituskäynti tästä. Arviointikäynti on maksuton, eikä sido tilaukseen. Selvitämme juuri teidän tarpeisiinne sopivat hoivaratkaisut jotta toipuminen voi alkaa suunnitellusti. Voit myös soittaa toimistollemme ja sopia suoraan sopivan ajan tai kysyä lisää palveluistamme 010 841 7400

 

Tämä on hienoa! Sen jälkeen, kun tein sopimuksen Kotona Asuen Seniorihoivan kanssa vanhempieni hyväksi, niin nyt minun ei enää tarvitse tehdä niitä 15 puhelua joka päivä varmistaakseni, että kaikki vanhempieni luona on kunnossa.
Katja, Helsinki