Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu Yhteiskunnallinen yritys

Avoimet yrittäjämahdollisuudet

Olet täällä

Kotona Asuen Seniorihoivan kanssa voit yhdistää kunnollisen, kannattavan liiketoiminnan ja todellisen hyvän tuottamisen ihmisille yhteisössäsi.

Palvellemme ikäihmisiä pääkaupunkiseudulla sekä Lahden ja Tampereen alueella. Olemme vuosien aikana tarjonneet laadukasta palvelua jo yli tuhannelle asiakkaalle satojen tuhansien hoivapalvelutuntien kautta. Laadukkuus ja henkilökohtainen ote ovat toimintamme tunnuspiirteitä.

Maantieteellisiä alueita on saatavilla yksinoikeudella eri puolilla Suomea. Kartassa osoitetut paikkakunnat ovat esimerkkejä mahdollisuuksista. Mikäli asut toisella paikkakunnalla mutta asia puhuttelee sinua, kannattaa tiedustella mahdollisuuksia omalla alueellasi. 

Käynnistä nyt oma Kotona Asuen Seniorihoiva -palvelutoiminta alueellasi.
OTA YHTEYTTÄ! 

 
Olen ollut erittäin tyytyväinen ja kiitollinen saamaani apuun äitini avustamisessa. Palvelu on ystävällistä, joustavaa, luotettavaa ja asiakkaan huomioonottavaa. Omaisena saan loma-aikoina tarpeellisen hengähdystauon ja mielenrauhaa, kun tiedän, että äitini luona käy tuttu hoivanantaja auttamassa ja pitämässä seuraa.
Laura, Helsinki