Franchiseomistajaksi | Kotona Asuen Seniorihoiva - Henkilökohtaisesti sinulle
Kotona Asuen Seniorihoiva on 100 % kotimainen Avainlippu

Franchiseomistajaksi

Olet täällä

Tulevaisuuden ala

Keskustele perheesi tai ystäviesi kanssa, niin kuulet myös heiltä kuinka tärkeästä asiasta on kysymys, kun puhutaan senioreiden hyvinvoinnin edistämisestä. Ikärakenteen muutos on maailmanlaajuinen ilmiö. Suomessa senioreiden määrä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Arvioidaan, että yli 75-vuotiaiden määrä lähes kolminkertaistuu vuoteen 2040 mennessä. Tämä tulee vakuuttamaan sinut Kotona Asuen Seniorihoivan tarpeellisuudesta. Erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden vuoksi ota yhteyttä.

Kotona Asuen Seniorihoiva on yksi johtavista ei-sairaanhoidollisia hoivapalveluja tarjoava yritys Suomessa. Asiakkaidemme tarpeet ovat ydinlähtökohta kaikessa mitä teemme. Sen perusteella, mitä asiakas todella haluaa, muodostamme hänelle yksilöllisen hoivapalvelun.

Muuttamassa ikääntymisen kasvoja

Kotona Asuen Seniorihoivan visiona on muuttaa ikääntymisen kasvot yhteiskunnassamme. Missiona on olla yksi arvostetuimmista toimijoista alalla aktiivisesti panostaen tämän kehityksen aikaansaamiseksi. Tämä tarkoittaa korkeimman laadun kotihoivan tarjoamista ikäihmisillemme, jotta he voivat asua omissa kodeissaan turvallisesti ja hyvin sekä viettää ihastuttavan täyttä elämää.

Tutustu avoimiin yrittäjämahdollisuuksiin ja ota yhteyttä!

 

Me emme luovu Hoivanantajastamme, pidämme hänet niin kauan kuin vain mahdollista.
Kaarina, Helsinki